Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-03-2023 22:00
Czas przygotowywania
30-03-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1820g (W ~320)
Woda: 1092g
Drożdże:2.24g
Sól:: 55g
Oliwa z oliwek: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1820g (W ~320)
Woda: 1092g
Drożdże:2.24g
Sól:: 55g
Oliwa z oliwek: 33g
Składniki
1820g
Mąka
1092g
Woda
33g
Oliwa z oliwek
2.24g
Drożdże
55g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w9fgwvidnd/