Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
56h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas56
Czas w TO:16
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 328g (W ~400)
Woda: 207g
Drożdże:0.19g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas56
Czas w TO:16
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 328g (W ~400)
Woda: 207g
Drożdże:0.19g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
328g
Mąka
207g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.19g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
pizzeria
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w8im9yf9ea/