Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
190g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:190g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 349g (W ~380)
Woda: 210g
Drożdże:0.17g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:190g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 349g (W ~380)
Woda: 210g
Drożdże:0.17g
Sól:: 11g
Składniki
349g
Mąka
210g
Woda
0.17g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
wydluzamy przez manitobe
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w60bpulyua/