Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-12-2022 22:00
Czas przygotowywania
31-12-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
72%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:72%
Całkowity czas45
Czas w TO:15
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 923g (W ~380)
Woda: 664g
Drożdże:0.50g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:72%
Całkowity czas45
Czas w TO:15
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 923g (W ~380)
Woda: 664g
Drożdże:0.50g
Sól:: 33g
Składniki
923g
Mąka
664g
Woda
0.50g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w4ju7zx7rd/