Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-10-2022 18:30
Czas przygotowywania
24-10-2022 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:4
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 139g (W ~340)
Woda: 83g
Drożdże:0.35g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:4
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 139g (W ~340)
Woda: 83g
Drożdże:0.35g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
139g
Mąka
83g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w4e1et3koj/