Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-01-2023 13:35
Czas przygotowywania
22-01-2023 17:35
Czas wypieku
Parametry ciasta
310g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:310g
Hydratacja:66%
Całkowity czas4
Czas w TO:2
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 362g (W ~190)
Woda: 239g
Drożdże:2.98g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:310g
Hydratacja:66%
Całkowity czas4
Czas w TO:2
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 362g (W ~190)
Woda: 239g
Drożdże:2.98g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
362g
Mąka
239g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
2.98g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
Na Pizze z wysoką wilgotnościa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w2utqsie0i/