Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:12
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 704g (W ~370)
Woda: 422g
Drożdże:0.61g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:12
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 704g (W ~370)
Woda: 422g
Drożdże:0.61g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
704g
Mąka
422g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.61g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Napoletana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/w2k4x1qdz2/