Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:14
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 651g (W ~370)
Woda: 390g
Drożdże:0.52g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:14
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 651g (W ~370)
Woda: 390g
Drożdże:0.52g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
651g
Mąka
390g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
4 po 270g
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vzjlv2piin/