Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
28szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:28szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 4012g (W ~300)
Woda: 2207g
Drożdże:13.73g
Sól:: 121g
Oliwa z oliwek: 99g
Parametry ciasta
Ilość porcji:28szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 4012g (W ~300)
Woda: 2207g
Drożdże:13.73g
Sól:: 121g
Oliwa z oliwek: 99g
Składniki
4012g
Mąka
2207g
Woda
99g
Oliwa z oliwek
13.73g
Drożdże
121g
Sól
Notatki
Moje4
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vz6iobopmz/