Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
319g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:319g
Hydratacja:55%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1000g (W ~280)
Woda: 550g
Drożdże:1.17g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:319g
Hydratacja:55%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1000g (W ~280)
Woda: 550g
Drożdże:1.17g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
1000g
Mąka
550g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
1.17g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vyayhl87tv/