Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas27
Czas w TO:11
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 628g (W ~340)
Woda: 396g
Drożdże:0.66g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas27
Czas w TO:11
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 628g (W ~340)
Woda: 396g
Drożdże:0.66g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
628g
Mąka
396g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.66g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vvomvg0jja/