Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
05-03-2023 10:00
Czas przygotowywania
05-03-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
400g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 749g (W ~220)
Woda: 412g
Drożdże:2.38g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 749g (W ~220)
Woda: 412g
Drożdże:2.38g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
749g
Mąka
412g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
2.38g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vvjl9uj87f/