Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-10-2021 11:15
Czas przygotowywania
21-10-2021 19:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 606g (W ~350)
Woda: 376g
Drożdże:0.64g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 606g (W ~350)
Woda: 376g
Drożdże:0.64g
Sól:: 19g
Składniki
606g
Mąka
376g
Woda
0.64g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vvfyrqkcrd/