Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-01-2023 15:00
Czas przygotowywania
22-01-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas47
Czas w TO:13
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 473g (W ~380)
Woda: 307g
Drożdże:0.28g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas47
Czas w TO:13
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 473g (W ~380)
Woda: 307g
Drożdże:0.28g
Sól:: 15g
Składniki
473g
Mąka
307g
Woda
0.28g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vuzns0ku0d/