Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-07-2022 18:30
Czas przygotowywania
21-07-2022 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
71h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas71
Czas w TO:16
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 1070g (W ~420)
Woda: 695g
Drożdże:0.42g
Sól:: 35g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas71
Czas w TO:16
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 1070g (W ~420)
Woda: 695g
Drożdże:0.42g
Sól:: 35g
Składniki
1070g
Mąka
695g
Woda
0.42g
Drożdże
35g
Sól
Notatki
NA szybko
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vtyfdk6zya/