Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 713g (W ~240)
Woda: 464g
Drożdże:1.14g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 713g (W ~240)
Woda: 464g
Drożdże:1.14g
Sól:: 23g
Składniki
713g
Mąka
464g
Woda
1.14g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vtbaizdvp3/