Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
21-01-2023 14:00
Czas przygotowywania
22-01-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas29
Czas w TO:9
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 674g (W ~350)
Woda: 371g
Drożdże:0.92g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas29
Czas w TO:9
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 674g (W ~350)
Woda: 371g
Drożdże:0.92g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
674g
Mąka
371g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.92g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Rodzinna
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vsoxna1kw4/