Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-02-2023 20:00
Czas przygotowywania
18-02-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:17
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 655g (W ~380)
Woda: 393g
Drożdże:0.39g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:17
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 655g (W ~380)
Woda: 393g
Drożdże:0.39g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
655g
Mąka
393g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.39g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vsn4nf6lot/