Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 488g (W ~330)
Woda: 293g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 488g (W ~330)
Woda: 293g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Składniki
488g
Mąka
293g
Woda
0.59g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vrrpmwtj9e/