Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-11-2021 20:00
Czas przygotowywania
14-11-2021 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
90h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas90
Czas w TO:12
Czas w TK:78
Składniki Mąka: 990g (W ~430)
Woda: 614g
Drożdże:0.58g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas90
Czas w TO:12
Czas w TK:78
Składniki Mąka: 990g (W ~430)
Woda: 614g
Drożdże:0.58g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
990g
Mąka
614g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.58g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vqphqny3ia/