Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-01-2023 17:01
Czas przygotowywania
20-01-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 552g (W ~330)
Woda: 331g
Drożdże:0.54g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 552g (W ~330)
Woda: 331g
Drożdże:0.54g
Sól:: 17g
Składniki
552g
Mąka
331g
Woda
0.54g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vpl4q0xrbi/