Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-03-2023 15:00
Czas przygotowywania
25-03-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 464g (W ~320)
Woda: 301g
Drożdże:0.61g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 464g (W ~320)
Woda: 301g
Drożdże:0.61g
Sól:: 15g
Składniki
464g
Mąka
301g
Woda
0.61g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Pizza Matiego
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vowzx02gvw/