Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-04-2023 16:00
Czas przygotowywania
24-04-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:58%
Całkowity czas22
Czas w TO:5
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 1778g (W ~320)
Woda: 1031g
Drożdże:3.54g
Sól:: 41g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:58%
Całkowity czas22
Czas w TO:5
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 1778g (W ~320)
Woda: 1031g
Drożdże:3.54g
Sól:: 41g
Składniki
1778g
Mąka
1031g
Woda
3.54g
Drożdże
41g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vo1rwwzpx5/