Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-04-2022 18:00
Czas przygotowywania
08-04-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 678g (W ~330)
Woda: 421g
Drożdże:0.29g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 678g (W ~330)
Woda: 421g
Drożdże:0.29g
Sól:: 21g
Składniki
678g
Mąka
421g
Woda
0.29g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vnxq4ulw0e/