Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 551g (W ~330)
Woda: 331g
Drożdże:0.43g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 551g (W ~330)
Woda: 331g
Drożdże:0.43g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
551g
Mąka
331g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vnwugvfca3/