Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:59%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 680g (W ~320)
Woda: 401g
Drożdże:0.87g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:59%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 680g (W ~320)
Woda: 401g
Drożdże:0.87g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
680g
Mąka
401g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.87g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Pizza jacka
TK Blok 12h
TO Kule 10h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vncmni9jzo/