Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
82h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas82
Czas w TO:34
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 658g (W ~430)
Woda: 402g
Drożdże:0.20g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas82
Czas w TO:34
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 658g (W ~430)
Woda: 402g
Drożdże:0.20g
Sól:: 20g
Składniki
658g
Mąka
402g
Woda
0.20g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vnavg4cuhn/