Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-01-2023 14:10
Czas przygotowywania
07-01-2023 21:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:58%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 553g (W ~230)
Woda: 320g
Drożdże:1.07g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:58%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 553g (W ~230)
Woda: 320g
Drożdże:1.07g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
553g
Mąka
320g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
1.07g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
1’
Mąka 00 Devilla Czerwona
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vmyeainflr/