Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:12
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 663g (W ~320)
Woda: 398g
Drożdże:0.62g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:12
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 663g (W ~320)
Woda: 398g
Drożdże:0.62g
Sól:: 20g
Składniki
663g
Mąka
398g
Woda
0.62g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vkce24ai2e/