Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
87%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:87%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 130g (W ~330)
Woda: 113g
Drożdże:0.07g
Sól:: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:87%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 130g (W ~330)
Woda: 113g
Drożdże:0.07g
Sól:: 6g
Składniki
130g
Mąka
113g
Woda
0.07g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vjrrukvdou/