Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-03-2023 18:32
Czas przygotowywania
12-03-2023 18:32
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 615g (W ~330)
Woda: 369g
Drożdże:1.38g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 615g (W ~330)
Woda: 369g
Drożdże:1.38g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
615g
Mąka
369g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.38g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
11
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vie7jbborh/