Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-01-2022 14:29
Czas przygotowywania
06-01-2022 19:29
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 158g (W ~210)
Woda: 87g
Drożdże:0.49g
Sól:: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 158g (W ~210)
Woda: 87g
Drożdże:0.49g
Sól:: 4g
Składniki
158g
Mąka
87g
Woda
0.49g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vidsbz1lu8/