Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
05-07-2022 09:34
Czas przygotowywania
06-07-2022 17:34
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:55%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 449g (W ~350)
Woda: 247g
Drożdże:0.66g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:55%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 449g (W ~350)
Woda: 247g
Drożdże:0.66g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
449g
Mąka
247g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.66g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vhjh18uv3z/