Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-07-2022 17:00
Czas przygotowywania
02-07-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 130g (W ~330)
Woda: 85g
Drożdże:0.27g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 130g (W ~330)
Woda: 85g
Drożdże:0.27g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
130g
Mąka
85g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.27g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vg5rwoz7bp/