Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-06-2023 01:00
Czas przygotowywania
01-06-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 576g (W ~300)
Woda: 403g
Drożdże:0.40g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 576g (W ~300)
Woda: 403g
Drożdże:0.40g
Sól:: 20g
Składniki
576g
Mąka
403g
Woda
0.40g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/vcg6ellhwq/