Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas20
Czas w TO:11
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 757g (W ~320)
Woda: 469g
Drożdże:0.68g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas20
Czas w TO:11
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 757g (W ~320)
Woda: 469g
Drożdże:0.68g
Sól:: 23g
Składniki
757g
Mąka
469g
Woda
0.68g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/v9xpyd7c2v/