Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 560g (W ~330)
Woda: 336g
Drożdże:0.29g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 560g (W ~330)
Woda: 336g
Drożdże:0.29g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
560g
Mąka
336g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/v8iopuwcsi/