Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
02-04-2022 16:39
Czas przygotowywania
03-04-2022 16:39
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 1458g (W ~330)
Woda: 860g
Drożdże:1.82g
Sól:: 43g
Oliwa z oliwek: 39g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 1458g (W ~330)
Woda: 860g
Drożdże:1.82g
Sól:: 43g
Oliwa z oliwek: 39g
Składniki
1458g
Mąka
860g
Woda
39g
Oliwa z oliwek
1.82g
Drożdże
43g
Sól
Notatki
Test, pizza clasica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/v6yflb01hy/