Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 808g (W ~210)
Woda: 469g
Drożdże:2.13g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 808g (W ~210)
Woda: 469g
Drożdże:2.13g
Sól:: 23g
Składniki
808g
Mąka
469g
Woda
2.13g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/v3pmhkabe7/