Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-11-2022 00:00
Czas przygotowywania
20-11-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 963g (W ~380)
Woda: 626g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 963g (W ~380)
Woda: 626g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Składniki
963g
Mąka
626g
Woda
0.40g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Neapolitana #1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/v1nztoc8zg/