Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
28szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:28szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 4006g (W ~330)
Woda: 2203g
Drożdże:2.23g
Sól:: 132g
Oliwa z oliwek: 99g
Parametry ciasta
Ilość porcji:28szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 4006g (W ~330)
Woda: 2203g
Drożdże:2.23g
Sól:: 132g
Oliwa z oliwek: 99g
Składniki
4006g
Mąka
2203g
Woda
99g
Oliwa z oliwek
2.23g
Drożdże
132g
Sól
Notatki
Moje
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uzoflmjcwv/