Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-12-2021 12:59
Czas przygotowywania
26-12-2021 15:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
51h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas51
Czas w TO:11
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 602g (W ~390)
Woda: 379g
Drożdże:0.46g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas51
Czas w TO:11
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 602g (W ~390)
Woda: 379g
Drożdże:0.46g
Sól:: 19g
Składniki
602g
Mąka
379g
Woda
0.46g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uxf2zzst0w/