Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-01-2023 12:20
Czas przygotowywania
28-01-2023 18:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:8
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 789g (W ~350)
Woda: 473g
Drożdże:1.06g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:8
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 789g (W ~350)
Woda: 473g
Drożdże:1.06g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
789g
Mąka
473g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.06g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uxb6odx4jd/