Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:15
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 715g (W ~320)
Woda: 429g
Drożdże:0.50g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:15
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 715g (W ~320)
Woda: 429g
Drożdże:0.50g
Sól:: 16g
Składniki
715g
Mąka
429g
Woda
0.50g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/utij5xsffg/