Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-12-2022 19:00
Czas przygotowywania
31-12-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
14szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:14szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:16
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 2147g (W ~380)
Woda: 1288g
Drożdże:1.78g
Sól:: 64g
Parametry ciasta
Ilość porcji:14szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:16
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 2147g (W ~380)
Woda: 1288g
Drożdże:1.78g
Sól:: 64g
Składniki
2147g
Mąka
1288g
Woda
1.78g
Drożdże
64g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/utcooaov3e/