Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-08-2023 23:00
Czas przygotowywania
13-08-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas16
Czas w TO:3
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 624g (W ~300)
Woda: 343g
Drożdże:2.63g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas16
Czas w TO:3
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 624g (W ~300)
Woda: 343g
Drożdże:2.63g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
2.63g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
4 porcje
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/usnarnenpq/