Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 492g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.23g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 492g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.23g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
492g
Mąka
310g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Maciej
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/us2sbgjtta/