Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:12
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 687g (W ~330)
Woda: 412g
Drożdże:0.61g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:12
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 687g (W ~330)
Woda: 412g
Drożdże:0.61g
Sól:: 21g
Składniki
687g
Mąka
412g
Woda
0.61g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/urfrtungsr/