Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
12-08-2023 23:00
Czas przygotowywania
13-08-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas16
Czas w TO:3
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 936g (W ~300)
Woda: 515g
Drożdże:3.94g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas16
Czas w TO:3
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 936g (W ~300)
Woda: 515g
Drożdże:3.94g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
936g
Mąka
515g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
3.94g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
6 porcji
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/up7lxg50uq/