Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
50h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:18
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 631g (W ~390)
Woda: 410g
Drożdże:0.36g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:18
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 631g (W ~390)
Woda: 410g
Drożdże:0.36g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
631g
Mąka
410g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.36g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
first pizza petra
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/unuwl6yeo8/